Probijanje

U Klanjčić d.o.o. koristimo Prima Power i Trumpf sustave za probijanje sa kojima pružamo najkonkurentniju uslugu probijanja limova na tržištu.

Nudimo usluge prilagođene potrebama naših kupaca, uključujući CNC formiranje i probijanje. U Klanjčić-u imamo preko 50 godina iskustva u poslovanju s vrhunskom tehnologijom i kvalificiranim osobljem.

Uz našu najbolju opremu u klasi, Klanjčić nudi najkvalitetnije i najbrže usluge automatskog probijanja koje su danas dostupne na tržištu. Naša potpuno automatizirana probijačica sa integriranim škarama Shear Genius® SGe6 Prima Power jedan je od najnovijih i najučinkovitijih strojeva za uslugu obrade lima.

Ova probijačica u kombinaciji sa dodavačem materijala, integriranih škara i pokretnih stolova za sortiranje nudi neusporedivu učinkovitost, kvalitetu i vrijeme obrade.

U Klanjčić-u se izdvajamo od konkurenata nudeći „wheel“ tehnologiju kojom izvodimo rebra kako bismo učvrstili materijal, izrezivali krivulje, izrađivali posebna udubljenja i oblike. Naš cilj je pružiti vam najniže cijene i izradu dijelova visoke preciznosti i kvalitete.

Specifikacije probijanja i alate prilagođavamo vašim potrebama.

U Klanjčić-u nastojimo našim kupcima pružiti beskompromisnu kvalitetu proizvoda.